Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ПОЧИСТВАНЕ НА ТОКСИНИ

Предлагаме ви 6 храни, чрез които ще можете да прочистите тялото си и да се отървете от токсините.

Кой 6 храни можете да използвате за успешно пречистване на тялото и детоксикация:
1.    Плодове – всевъзможните плодове са идеален начин за прочистване на тялото. Високата концентрация на течности в тях действат очистите, като едновременно с това плодове са лесни за храносмилане и богати на полезни вещества, сред които антиоксиданти, фибри, витамини;
2.    Листните зеленчуци – всички зеленчуци, а и храни като цяло, които се консумират със зелени листа, действат ползотворно по посока на очистване на тялото. Става дума както за традиционните маруля, спанак, зеле, така и за водораслите, за ечемика, дори и за люцерната.
3.    Портокали и лимони – въпреки че споменахме плодовете, няма как да не изведем отделно и лимоните и портокалите. Тези конкретни цитрусови плодове имат уникално благотворно действие върху храносмилателния тракт, като едновременно с това подпомагат усвояването на хранителните вещества и изхвърлят токсините от организма.
4.    Лук – лукът е идеално средство за пречистване, тъй като стимулира работата на черния дроб, които в голяма част е отговорен за изхвърляне на отровните вещества от организма.
5.    Броколи – броколите се отличават с това, че едновременно са с изключително ниско съдържание на калории, а с изобилие от полезни вещества и антиоксиданти. Консумацията им подпомага детоксикацията на организма по уникален начин.
6.    Зелен чай – основното свойство на зеления чай е в посока на това, че той подобрява
функциите на храносмилателната система, засилва перисталтиката и води до цялостно пречистване на организма.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

микрослушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com