Понеделник, 19 Март 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Зачервени венци

 

 

 

Зачервени венци.

 

       При зачервени венци, подути и кървят, когато ги миете и почиства­те, имате гингивит. Това се дължи на натрупването на плака, която разруша­ва венците, оголва зъбите и се наслагва по тях. Има няколко лесни практични профилактични и лечебни средства…

 

 Сол – истинското решете

Когато четката, пастата и конецът за зъби не могат да премахнат всички бактерии, които се загнездват във венците ви. За да успеете все пак да се отървете от вредителите, идеално средство е солта. Изсипете 220 г сода бикарбо­нат и 220 г сол в буркан. Допълнете с топла вода, разбъркайте и оставете да отлежи. На дъното на буркана ще се утаи пласт неразтворена сол и сода. Ако това не се случи, добавете още сол и сода. Преди употреба добавете 1-2 ч. л. кислородна вода 3%, ко­ято ще убие бактериите и ще дезинфек­цира венците. Напълнете един иригатор с този разтвор. С негова помощ облейте всеки зъб от всички страни, след това пъхнете накрайника внимателно под ръба на венеца. Не поглъщайте разтво­ра! След всяка употреба добавяйте 1 чаша вода към разтвора. Количеството трябва да ви стигне за 10 промивки, след това пригответе нов разтвор.

Как да заздравените венците, като промените хране­нето си.

Алоето успокоява възпалението.

Можете да успокоите Венците с чист сок от алое. Когато купувате продукта, прочетете дали е предназначен за вътрешно приложение. От три до четири пъти на ден, смесвайте 1 с. л. алое с 1/2 чаша вода и плакнете устата 30 сек. Не поглъщайте!

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com