Петък, 20 Април 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ВЛАГАЛИЩНО ТЕЧЕНИЕ
Untitled Document

РЕЦЕПТИ ПРИ  ВЛАГАЛИЩНО  ТЕЧЕНИЕ 

 

  • Една с. лъж. подбел се залива с 500 мл. вряща вода. Вари се 10 мин. Пие се по 1 винена чаша 3 шъти на ден преди ядене.
  • Парче захаросан мед колкото малък орех се слага в марля.   Завързва се сдълъг конец.  Вечер преди лягане след тоалет на половите органи се поставя дълбоко във влагалището. Така се преспива. На сутринта се изважда чрез конеца и се прави влагалищна промивка, както в 1 л. вода се разтваря 1 ч. лъж. сода бикарбонат. Процедурите трябва да са 10.
  • Смесват се по 50 г. невен, коренища очеболец, цвят бял равнец и кора от дъб. Една с. лъж от дрогата се залива с 1 с. лъж. вряща вода. Кисне 2 часа, прецежда се и вечер се прави промивка.
  • Сгрява се вода колкото може да се търпи, налива се в леген и на 1 л. вода се добавя 1 равна с. лъж. сода бикарбонат. Сяда се в легена и се прави 15 – 20 минутна баня. Щом водата малко позастине, се добавя нова гореща, но вече без сода бикарбонат. Трябва да се напрвят най малко 20 такива бани.
  • Една с. лъж. планински очеболец се залива с 400 мл. вряща вода. Вари се 10 мин. на тих огън. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди ядене.

  РЕЦЕПТИ С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРИ  ВЛАГАЛИЩНО  ТЕЧЕНИЕ  :

   

  КЛИПОВЕ ЗА ВЛАГАЛИЩНО  ТЕЧЕНИЕ НА АНГЛИЙСКИ:

  AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

микрослушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com