Петък, 20 Април 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ДЕПРЕСИЯ

 

                   ДЕПРЕСИЯ

Депресията представлява: тъга, безпомощност, отчаяние, и др. Билколечение:

        Смесват се равни части коприва, бял равнец и полски хвощ. 1ч. лъж от сместа се залива с 250 мл. вряща вода. Кисне 10 мин. прецежда се и се пие на глътки сутрин и вечер преди хранене в продължение на 20 дена.

       ДЕПРЕСИЯ. При нeрвна възбуда ще ви успокои чаша гореща вода, леко подсладена с мед. Пийте бавно лъжичка по лъжичка по 3 чаши на ден. - Да се пие царевична вода. - 1 с. лж. жълт кантарион се вари 5 мин. в 500 мл. вода. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди ядене. - По 1 с. лъж. глог и хмел се заливат с 500 мл. вряща вода. Кисне 2 часа и се пие по 1 ч. лъж. 3 пъти на ден преди ядене. - 1 с. лъж. босилек се залива с 500 мл. вряла вода. Кисне 2 часа, прецежда се и се пие по 1 кафена чашка дневно.

       Счукват се 2 глави кромид лук исе смесват с 3 с. лъж. мед. Изяжда се вечер преди лягане. След това се изпива 1 ч. чаша топло пресно мляко.

      Жълт кантарион 2 ч. лъж. се залива с 200 мл. вряща вода. Кисне 15 мин. Прецежда се. Сутрин и вечер се изпива по 100 мл.

      С месват се 50 г. иглика, 25 г. цвят лавандула, 15 г. жълт кантарион 5 г. шишарки хмел и 5 г. корени валериана. Една ч. лъж. от сместа кисне 5 мин. в 250 мл. вряща вода. Прецежда се и се пие много топло вечер преди хранене.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com