Понеделник, 19 Март 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
КОНКРЕМЕНТИ КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ

 

ПРИ  КОНКРЕМЕНТИ  ( КАМЪНИ ) В  БЪБРЕЦИТЕ – Причините на камъни в бъбреците са от различно естество – инфекции, заседнал начин на живот, пиене на варовита вода, еднообразно хранене без течности и     други.

         РЕЦЕПТИ:

1.     Да се пие 3 пъти на ден по 1 винена ч. натурален сок от ябълки. Пие се 1 седмица и се почива една. После се пие през ден.

2.     Да севари тиквено семе и се пие като чай. 

3.     Да сеяде сварено жито и да се пие водата от него.

4.     Корен, стъбло и плод от къпина да се сварят и пие като чай.

5.     Една супена лъжица кори от ябълки се заливат с 300 мл. вряла вода. Запарката се изпива на 2 пъти. Корите трябва да са ситно нарязани или смлени, ако са сухи.

6.     Вземат се 2 стръка праз и се нарязват на ситно, заливат се с 2 л. вода и се вари, докато остане 1 л. Пие се сутрин и вечер по 1 винена ч.   Празият лук сваля и кръвната захар.

7.     Връзка магданоз се залива с 1 л. вода, вари се 15 мин. след това се снема и като изстине, се слага 200 мл. лимонов сок. Пие се 3 пъти на ден по 1 каф. ч. преди ядене.

8.     2 с. лъж. ечемик, 2 с. лъж. овес, 1 с. лъж. листа пирей. Овесът може да се замени с овесени ядки. Залива се с 1,5 л. вода и ври, докъто остане наполовина. Пие се 3 пъти на ден по 1 каф. ч. преди ядене.

9.     2 корена от глухарче се нарязват на ситно. Заливат се с 1 л. вряла вода и щом кипне,се оставя да изстине, прецежда се и се пие 3 пъти  на ден преди ядене по винена чашка.

10.                        Всеки ден се изяждат по 1 – 2 земни ябълки или по чаша сок от ябълки, моркови и сок от лимон по вкус.

11.                        В 1л. вода се сипва непълна лъжица семе от копър. Вари се 15 мин. прецежда се и се пие по чаша преди ядене. Пие се като чай.

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com