Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ

      ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ

За изглаждането на бръчки може да се използва билколечение при домашни условия. Смесват се по 10 г. от билките: слез, мащерка и лайка. Слагат се да заврът в 500мл. вода. След като заври, се застава с лицето и шията да бъдат над съда така че парата да утива в тях. Над парата се стой 15 мин. След това се измива лицето със студена вода и се подсушава. Намазва се с пресен жълтък и така се ляга за половин час без да се говори. След това отново се измива и подцушава, като се маже с крем за подхранване на кожата. Процедурата се прави всяка седмица.

            При изглаждане на бръчки, в 1 л. домашна ракия или вино се смесват билките: 15 г. дъбови кори, бял равнец, градинска теменуга и мента, 20 г. копър, 30 г. хвощ. Получената смес кисне 2 седмици и се прецежда през филтърна хартия. Сутрин и вечер лицето се обтрива с памучен тампон.

           От корите на кисели (тръпчиви, стипчиви) дюли се пълнят в бутилка и се заливат с ракия. Киснат 2 седмици и след това се прецеждат. Сутрин и вечер лицето се обтрива с памучен тампон.  

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

микрослушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com