Петък, 20 Април 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
АСТМА - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

            АСТМА - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

         Астма - заболяване на дихателните пътища (бронхиална астма). Лечение с билки за отхрачване: Прави се инхалация. В 250 мл. вряща вода се поставят няколко борови връхчета. Парите се вдишват.

        За отхрачване боров мед. В 1л. вода се варят до омекване 90 борови връхчета. След като кисне 24 часа се прецежда. Към получената течност се прибавя захар. На 3 водни чаши се слага 1л. вода. Варисе докато стане гъсто като за сладко. Приема се на гладно по 2 с. лъж.

        При астма, билколечение: 12 орехови листа, 6 липови листа, 2 с. лъж. лайка се слагат в 2 л. вряща вода. Вари се и след като течноста остане на половината се прецежда. Приема се по 1 ч. чаша 3 пъти дневно, вместо вода.

       Астма, лечение: 20 г. листа подбел, по 10 г. листа градински чай, цветове глог, цветове бяла акация, стръкове жълт кантарион, стръкове дяволска уста, листа пчелник, листа мента, стръкове мащерка и 5 г. корени сладник. След като се смеси хубаво, 3 с. лъж. от билките се запарват в 750 мл. вряща вода, за 10 минути. След като се прецеди се пие по 3 чаши на ден.

        Болните от астма да се стараят да спът седнали и да се хранят с мед в който има настърган хрян.

        

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com