Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ЯЗВА - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

ЯЗВА - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

         При гастрит и язва на стомаха или дванадесетопръстника, в билколечението и народната медицина се използва сок от картофи. Избират се здрави (не наранени или гнили) картофи, от червен сорт. Измиват се много хубаво, без да се белят и от тях се прави сок. Дозата за един ден е 150 или 300 мл. Приема се по 50 или 100 мл. три пъти на ден преди хранене. Лечението продължава 7 дена след което се прави почивка 2 дена и лечението продължава. По време на лечението е препоръчително да се спазват диети като не се консумира люто, кисело, солено, месни бульони и въобще храни който дразнят лигавицата на стомаха. Освен това по време на лечението трябва да се консумират нискокалорични храни.

         При болки в корема - язва, гастрит се разтварят малки парчета пчелен клей в ракия. Киснат 40 дни и непрекъснато се разклащат. След това болният приема всяка сутрин по 1 ч. лъж. на гладно.

      AddThis Social Bookmark Button

Язва

 

   

    При язва 100 г. жълт кантарион кисне в 500 мл. Зехтин 40 дена на слънсе. Приема се по 1 ч. лъж. 3 на ден преди хранене. Съхранява се на хладно.

   В продължение на 2-3 месеца всеки ден да се пие по 1 чаша сок от прясно зеле.

   Всеки ден да се изяжда приготвената от 1 л. мляко домашна безсолна извара.

   1 с. лъж. ленено семе се залива с 1 ч.чаша вряща вода. Престоява цяла нощ. Изпича се и 1 глава крумид лук, голяма колкото яйце. На сутринта веднага след ставане от сън се изпива запарката. След 15 мин. се изяжда лукът, а след 30 мин. задължително се закусва. Прави се 30 дена. Могат да се изпекът предварително 5 глави лук.

    
    
AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com