Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Простата жлеза

Простата жлеза

Магарешки трън (този без бодли) 7 цвята се слагат в 500 мл. вода. Като завти се сваля от огъня и се прецежда. Изпива се за 1 ден.

        В продължение на 20 дена всяка вечер се изяжда по 1 голяма глава кромид лук. Не се прилага при остър простатит.

       Смесват се равни количества сок от червена ряпа и червен кромид лук. Приема се по 50 мл. сутрин и вечер на гладно в продължение на 40 дена без прекъсване. Почива се 20 дена и лечението се повтаря.

       В буркан се налива 500 г. домашна ракия. След това се добавят 25 стръка босилек (може и сух). Кисне 15 дена. От извлека се приема по 1 с. лъж. 3 пъти на ден след хранене. Две дози се изпиват.

       За намаляване на болките вечер се правят 20 минутни горещи коремни бани с отвара от овесена слама и трина (останка от окосено сено).

       На коремната част над половия орган вечер се прави за 15 мин. парен компрес с горещ ечемик до търпимост.

       Пет смокинови листа се варят 20 мин. в 1 л. вода. Киснат 3 часа. прецежда се и се изпива за 1 ден вместо вода.

       Сто грама ечемик се вари 20 мин. в 1 л. вода. Прецежда се и се пие вместо вода. Подслажда се с мед и се овкусява с лимон.

       В 600 мл. вода се варят 15 мин. по 1 с. лъж. ленено семе, плод хвойна, полски хвощ, зърна грозде, царевична свила и широколист живовлек. Кисне час и половина, прецежда се и се пие по 120 мл. 3 пъти на ден преди хранене в продължение на 25 дена. 

                  ПРОСТАТА

       Болестта когато е в начален стадий. В 1 л. вода се варят 15 семки от голяма кратуна, докато течността остане наполовина. Прецежда се и се изпива за 2 дена на глътки. Прилага се до оздравяване.

       При възпалена простата. 1 ч. лъж. дребноцветна върбовка се залива с 250 мл. вряща вода. Кисне 30 мин. прецежда се и се разделя на две части. Едната част се изпива 30 мин. преди закуска а другата 30 мин. преди вечеря. Лечението продължава 2 седмици, почива се 10 дена и ако е необходимо лечението се повтаря. 

       Заливат се 10 стръка полски бъзак с 2 ч. чаши вряща вода. Кисне до изстиване. Прецежда се и се пие по 50 мл. 3 пъти дневно преди хранене.

       Пъпешово семе 100 г. се счуква и се залива с 500 мл. вряша вода. Ври 10 мин. прецежда се и се пие по 150 мл. 3 пъти дневно преди хранене в продължителност от 10 дена.

       При увеличена простата се смесват: 100 г. пача трева, пирей, ечемик, троскот, по 10 г. дръжки от вишна, свила от царевица и хвойна. Една шепа от сместа се слага в 1.5 л. студена вода. Кисне 5 часа и след това се варри 20 мин. на слаб огън. Прецежда се и се пие по 75 мл. 3 пъти дневно 30 мин. преди хранене. Съхранява се на хладно. 

        В продължение от 5 дни се пие по 1 с. лъж. сок от кромид лук. Повтаря се след 3 месеца.

        Смесват се по 1 ч. лъж. сяра и нишадър със 100 мл. гроздова ракия. Приема се по 1 ч. лъж. сутрин на гладно, като преди всяко пиене се разклаща.

        Две с. лъж. шишарки хмел се заливат с 500 мл вряща вода. Кисне 1 час, прецежда се и се разделя на 3 равни части, които се изпиват за 1 ден преди хранене. Така продължава до подобрение. Лечението помага и при възпаление на пикочния мехур. 

     

      

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com