Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Твърди нокти

 

Твърди нокти

 

Когато ноктите са твърди се прави смеска от продукти с която се намазват ноктите за да омекнат. Подходяща смеска е един резен лимон, напоен със сол и сода за хляб (сода бикарбонат), се разтърква върху нокътя. Нокъта омеква.

 

 

Гъбички  по  краката

 

При заболяване между пръстите не трябва да се използва метална пила за ноктите. Пилата може да повреди нокътя и да даде възможност за разпространение на гъбичките и да се получи гъбична инфекция. Нокътят ако задебелее или промени цвета си трябва консултация със специалист. Поражението върху кожата и ноктите е умерено може да се ползват мехлеми, кремове и др.

След приключване на лечението ноктите се мажат с 2-процентов разтвор на йод. Прави се с цел за да не се образуват гъбички те отново.

    Препоръки:

Краката трябва всекидневно да се мият със смес от равни части оцет и вода. Подсушава се добре и се намазват болните места с чисто олио или зехтин.

   Краката се киснат в разтвор от 2 ч. лъж. сол в 1 л. топла вода за 10 мин. Процедурата трае до излекуване на кожата. Преди къпане малките ранички да се покриват с лейкопласт.

     Разпространение:

Непосредствен контакт с болен човек, негова обувка, чорапи, килимче в банята, кърпа маникюрни принадлежности и др. Инфекцийте се образуват от лошо подсушени гънки между пръстите, малки травми, от изпотяването, както и от сухостта на кожата. Гъбичките поразяват най-лесно хора страдащи от плоскоступие, тесни обувки, след простудни заболявания защото имунната система е с намалени съпротивителни функций.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com