Понеделник, 19 Март 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Спазми в хранопровода

 

  Спазми в хранопровода

 

     Спазми в хранопровода. Смесват се по 25 г. червен кантарион, великденче и розмарин. 3 ч. лъж. от сместа се залива с 500 мл. вряща вода. Кисне 10 мин. прецежда се и се пие по 1 ч. чаша 3 пъти на ден топло.

 

    Смесват се 30 г. ленено семе, корени от лечебна ружа, 20 г. плодове резене, 100 г. сладък корен, 3 ч. лъж. от дрогата се вари 5 мин. в 3 ч. чаши вода. Прецежда се и се пие топло по 1 ч. чаша сутрин и вечер.

 

     7 с. лъж. ситно нарязани пресни цветове от жълт кантарион се заливат с 500 мл. чист зехтин. Престоява 10 дни на слънце и се прибавят още 7 с. лъж. от билката. Отново се слага на слънце 10 дни. Това се прави още 2 пъти. Зехтинът в бутилката почервенява. Получената тъмночервена настойка се приема по 1 с. лъж. 3 пъти на ден на гладно, преди ядене.

 

     В 1 л. зехтин се варят в продължение на 1 час на водна баня по 3 с. лъж. бял равнец, цветове жълт и червен кантарион и рани лист (листа от цветове). Престоява 1 денонощие, прецежда се и се пие по 1 с. лъж. 3 пъти на ден 30 мин. преди хранене.

 

     Вечер се прави парен компрес на хранопровода с торбичка, пълна с търпимо горещ ечемик. Държи се 20 минути.

 

    Сутрин на хранопровода се слага кърпичка, намазана с несолена свинска мас и 30 г. комфор на прах. Държи се до вечерта. Така продължава до подобрение.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com