Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Гастрит

 

 

 

Гастрит

 

 

      ГастритПреди ядене се приема по 1 ч. лъж. сок от плодчетата на офика. Помага при гастрит с понижена киселинност на стомашния сок.

 

    3 ч. лъж. наситнени стебла от глухарче се заливат със 700 мл. вряща вода. Ври 20 мин. след което се прецежда. Пие се по 50  - 100 мл. 3 пъти дневно преди ядене за възбуждане на апетита и повишаване на секрецийте на храносмилателните жлези.

   

    Смесват се по 10 г. лайка, бял равнец, мента, пелин и листа салвия. Две ч. лъж. от сместа се залива с 1 ч. чаша вряща вода. Кисне захлупено 30 мин. Прецежда се и се пие по половин чаена чаша 2 пъти дневно 30 мин. преди ядене, горещо.

 

     1 с. лъж. счукани стръкове жълт кантарион се варят 10 – 15 мин. в 200 мл. вода. Изстива, прецежда се и се изпива на глътки за 1 денонощие.

 

    1 препълнена ч. лъж. сушен ябълков цвят се залива с 1 ч. чаша вряла вода. Кисне 10 мин., прецежда се след което се пие на малки глътки за един ден.

 

   1 ч. лъж. изшушен и стрит бял пелин се залива с 1,5 чаша вряла вода. Кисне 30 мин. след което се прецежда. Разделя се на 3 равни части след което се пие сутрин, обед и вечер преди хранене.

 

   Да се яде препечен хляб с квасено мляко, през лятото да се консумират възможно повече дини.

 

   Бутилка от половин литър се пълни до половината със силна домашна ракия. Допълва се с цвят от бял равнец след което престоява на слънце 6 – 7 дни. Приема се по 2 с. лъж. 3 пъти дневно в продължение на 5 седмици. Помага и за болки в стомаха.

 

   Нарязват се на дребно 5 диви кестена и се варят в 300 мл. вода, докато течноста остане наполовината. Прецежда се след което се пие по 40 мл. 3 пъти на ден 15 мин. преди хранене.

 

   В 1 л. топла вода се залива шепа джоджен който ври докато остане наполовината. Прецежда се. Пие се по 1 кафена ч. 3 пъти на ден 20 мин. преди храна.

 

   20 мл. чист зехтин, 125 г. краве масло, 50 г. добре счукан пчелен клей, 350 г. пчелен мед и 300 мл. домашна гроздова ракия се смесват. След това се слага на водна баня и се бърка до получаването на смес. Приема се по 1 с. лъж. на ден 1 час преди ядене.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ ?

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com