Събота, 17 Март 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Kaшлица

Kaшлица


Kaшлица. Потопете ръцете си до лактите в гореща вода. Това ще предизвика прилив на кръв към горната част на тялото и ще помогне на бронхите и белите дробове по-лесно да се справят с инфекцията.


Нарязват се на ситно по 10 г. от билките; волски език, подбел, лайка и 15 г. листа от бъз. Заливат се с 3,5 л. вода и се варят 10 мин.,прецежда се и се пие горещо 3 пъти на ден по 1 ч. чаша с мед.


Смесват се по 1 с. лъж мед и настърган на ситно лук. Изяжда се наведнъж. Прилага се само при възрастни.


Счуква се небетшекер и се смесва с равни части осиот (джинджифил). Взема се по 1 ч. лъж. с преварена вода 3 пъти на ден преди ядене.

 

Хронична кашлица. Смесвт се по 50 г. корени от бял оман цвят люляк, корени от репей и цвят от невен и 30 г. корени от брей. От сместа 2 с. лъж. се слагат в 500 мл. вряща вода. Кисне 1 час и се прецежда. Приема се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

 

Смесват се по 100 г. корени от дивисил, репей и цикория. От сместа 3 с. лъж. се слагат в емайлиран съд и се заливат с 3ч. чаши вряща вода. Вари се 30 мин. на тих огън. Прецежда се. Разделя се на 4 порций. Приема се 4 пъти дневно преди хранене.

 

Смесват се по 40 г. цвят от глог, стръкове бял имел и по 30 г. корени дилянка, корени гръмотрън и стръкове златна пръчица. От сместа 2 с. лъж. се слагат в 500 мл. вряща вода. На тих огън ври 15 мин. Кисне 30 мин. Прецежда се. Приема се по 1 винена чаша преди хранене 3 пъти на ден.


AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com