Петък, 20 Април 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Oтоци на крайниците

 

 

 

 

 

Oтоци  на  крайниците

 

      Oтоци  на  крайниците.  Смесете добре по 50 г. Йод и амоняк, мажете отеклите места до подобряване.

 

1 с.лъж хума се смесва с 500 мл. Оцет. Болният ичастък се маже. Прави се всяка вечер в продължние на 7 дена.

 

Върху болното място се прави компрес от пресечено прясно мляко (извара). Престоява цяла нощ . Прави се в продължение на 10 – 12 дни.

 

На болните места се правят лапи от настъргани сурови картофи. Превързват се и така се преспива. Прави се в продължение на две седмици.

 

В продължение н 16 мин. в 1 л. вода се вари 4 с. лъж. ленено семе. Кисне 1 час в захлупен съд. За вкус може да се добяви лимонов сок. Пие се по ½ чаша през два часа от 6 до 8 пъти на ден. Лечението трае най-молко 1 седмица.

 

Залейте 1 с. лъж. сухи листа полски хвожщ с 2 ч. чаши вряща вода в термос. Престоява 30 мин. и се пие по 1/2чаша 3 пъти на ден. Хвощът може да се замени и с цветове от липа.

 

Добре действат и баните на краката В тях може да се добави и морска сол, сода бикарбонат и синап. Температурата на водата не бива да е повече от 30 – 35 градуса.

 

3 с. лъж. гръмотрън се залива със 600 мл. вряща вода. Кисне 1 час, прецежда се и се пие 4 пъти на ден по 150 мл. преди ядене. Чаят от гръмотрън може да се замени с чай от камшик или хвощ.

 

Смесват се 50 г. листа от бреза, по 40 г. овчарска торбичка, ригън и цвят от бъз. 2 с. лъж от сместа се залива със 150 мл. вряща вода.. Ври 10 мин., кисне 1 час, прецежда се и се пие по 50 мл. 4 пъти на ден преди ядене.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ ?

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com