Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Лечение на ставни заболявания

 

Лечение на ставни заболявания

     Лечение на ставни заболявания.  Долуспоменатите напътствия важат и за ставни възпаления и деформации, и при проявления на изхабяване. Болни, които ходят с патерици и бастуни, след сравнително кратко време ги захвърлят.Те са лечими, болките постепенно отшумяват, дори деформации в течение на една-две години полека-лека изчезват. Сутрин, половин час преди закуска и вечер, половин час преди вечеря, се пие чаша запарен чай от хвощ, който се оставя да се изкисне половин минута, а през деня се изпиват четири чаши чай от коприва, който също е попарен и оставен малко да се изкисне. От тези четири чаши се отсипва три пъти половин чаша и всеки път в нея се сипва една супена лъжица шведска горчивка. Разпределено, количеството се изпива преди и след всяко ядене. 

Където и да се появят болки, в коляното или другите стави, се правят четиричасови компреси с шведска горчивка. И не забравяйте: Преди това кожата трябва да се намаже със свинска мас или мехлем от невен, а след всеки компрес да се напудря, за да не се появи сърбеж. Попарените с гореща вода, наложени върху предизвикващите болки стави и превързани отгоре с топла кърпа, листа от къдраво или бяло зеле, предизвикват облекчение.
Също и разтривки на ставите с есенция от зарастличе спомагат болките да са по-поносими. При възпаления на ставите трябва да се правят запарващи компреси с хвощ.
Наред с листата на къдравото или бялото зеле, много препоръчителни са преди всичко налагания с листа от страшник. Листата на страшник се срещат навсякъде по слогове, откоси и ливади, тяхното местонахождение е и В редки. Влажни широколистни, смесени и край лъките гори. Растението има големи, плоски сенници, наситени В зеленикав или светлорозов цвят и със здравия си растеж се набиват на очи по ливадите и слоговете.
Нашата 93-годишна баба получи изведнъж в лявото коляно една издатина на дясно, съпроводена с големи болки. Иначе силно подвижната жена трябваше да вземе бастун да се подпира, а и с него едва вървеше. В продължение на 14 дни налагах компреси с шведска горчивка (4 часа), а нощем попарени зелеви листа. Болките отслабнаха, но трудното ходене си остана. Тогава взех листа от страшник и с тях постигнах още първия ден голям успех. Измих листата, върху дървена дъска ги разтрих с точилката и през нощта ги наложих направо върху болното коляно. На следващия ден затрудненото ходене бе сякаш издухано. Само издатината се виждаше още. Затова на следващата вечер аз повторих налаганията, с което за наша радост подутината изчезна. Сега нашата баба. Вече 94-годишна. продължава да си ходи без бастун. Всички болки и спънки в коляното изчезнаха.
Много препоръчителна е веднъж месечно баня на половината тяло с хвощ от 100 г билки, накиснати и оставени да пренощуват в студена вода, на следващия ден претоплени и използувани за 20-минутната баня. Водата от банята може да се изсипе обратно още два пъти върху билките и затоплена, да се използува за още две бани.
Една сестра от религиозен орден пише: "През април се обърнах към Вас за съвет. От болки не можех да спя нощно време. По Ваша препоръка започнах да пия всеки ден по четири чаши пресен чай от коприва, разреден с три чаени лъжички и една супена лъжица шведска горчивка. С голяма радост трябва да Ви съобщя, че след половин година нямам вече никакви болки в хълбоците и вече не е необходима операция. Работя в старчески дом и можах с билките да помогна на немалко стари хора."

 

Много добро въздействие  върху костно ставният апарат имат и натуралните продукти от алое вера и по точно форевър фридъм и хелуронова киселина. Натурални продукти , които нямат странично въздействие върху организма и могат само да помагат. Идва един период в живота на човек когато организма му не може да набавя веществата, които са необходими за да може неговият костно ставен апарат да функционира нормално. Подвижността на ставите намалява и се появяват болки защото смаската намалява или се замърсява. Да вземем,като пример колянна става Започва триене между хрущялната тъкан ако е останала такава ако не започва триене между ставите и тогава болките са неописуеми. Затова за да набавим веществата, които са необходими т.е да възтановим хрущялната тъкан ако е останала такава е необходим форевър фридъм под формата на сок за вътрешна употреба.За да не се трие хрущялната тъкан да не се чува пукане и скърцане е необходима хелуронова киселина.Тези два продукта овлажняват костно ставният опарат и се възвръща радостта от движението без болка.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com