Понеделник, 22 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Вирусна простуда

 

Вирусна простуда

 

      Вирусна простуда. Изстисква се сокът от 2 – глави кромид лук. Добавя се 1 с. лъж. лимонов сок и 1 ч. лъж. мед. 1 с. лъж. от сместа се разбърква в ½ винена чаша топла вода и се изпива през 2 часа.

 

      При вдишване от изпаренията на горещ сварен или печен картоф, простудата отшумява бързо. Картофените изпарения са полезни и при дихателни смущения: ангина, катар, рингит, ларингит. Противоалергично средство е съдржащият в тях соланин. Дори при 3 - 4 инхалаций болният чувства облекчение.

 

      Дребни картофи може с кълнове и обелки. Варът се с малко вода и след като се усети аромата на картофите, се слага главата над съда и се вдишва от парата  за 20 мин. Възпалителните процеси ако протичат остро, сутрин и вечер се правят инхалаций. 

 

     Ако не понасяте инхалацийте, се прави компрес от сварени  картофи с обелките и смачкани. Налагат се върху гърба и горната част на гърдите.

 

     Използват се също за настойка и кълновете на картофите. Една водна чаша се напълва с наситнени кълнове и се заливат с 300 мл. спирт (70 процента). При простудни заболявания се разтрива гърба и горната част на гърдите с настойката от кълнове.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com