Петък, 20 Април 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
Тибетски капки на живота

Тибетски капки на живота –хилядолетни рецепти, които лекуват 500 болести

За първи път у нас се приготвят оригиналните Тибетски капки от книгата „Императорската лечебница”. Тя съдържа над 2 500 рецепти за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести.

Капките се приготвят индивидуално по необходимите за всеки случай рецепти от истинската Тибетска медицина за срок от 10 до 14 дни според заболяванията и жизнения цикъл на човека

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 60лв!

 

Възлите на щитовидната жлеза изчезнаха, свалих холестерола

Спасих се от втора операция на щитовидната жлеза чрез Тибетските капки на живота. Година и половина след първата операция се появиха рецидиви и тогава взех решение вместо ножа да опитам лечение с методите на Тибетската медицина. По време на трите месеца на курса с Тибетските капки всичките четири възела на жлезата ми омекнаха, единият се стопи напълно, а другите три намаляха значително.

 

Тибетските капки ми помогнаха и да сваля високия холестерол, който имах по наследство.

Гергана Михайловска, 49г., Плевен

 

Смъкнах кръвното и захарта

Разреших проблема с опасно високото си кръвно налягане с помощта на Тибетските капки. Лекарите ме наплашиха, че по природа съм предразположен към високо кръвно и че инсултът ми е гарантиран, ако не променя драстично живота си. Тибетските капки обаче направиха с мен почти чудо – още преди да свърша лечението, кръвното ми спадна до нормите. Едновременно с кръвното и захарта, която беше започнала да се повишава, също падна до около 6 единици и така спрях опасността да развия ранен диабет на стресова основа.

Валери Тюфекчиев, 48г., Велико Търново

 

Спрях рак на гърдата, болките от шиповете отшумяха

Спрях развитието на злокачествения процес, тръгнал от тумор на гърдата, благодарение на Тибетските капки. Тибетските капки се оказаха правилното решение – курса с тях ми даде много енергия, а изследванията след него показаха блокиране на заболяването. Освен от раковия процес, капките успяха да ме спасят и от дългогодишните болки от шипове във врата и по целия гръбнак. Вече половин година болките отшумяват и целият ми организъм бързо се възстановява от злокачественото заболяване.

Галина Радкова, 53г., Стара Загора

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА:
0885 49 20 82 и 0877 50 60 22

За онлайн поръчка
използвайте бутона "Добави в поръчки". Избрания продукт ще бъде добавен във Вашата пазарска количка

60.00 лв.Цена:

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com