Вторник, 20 Февруари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ОКОСМЯВАНЕ ПРИ ЖЕНИТЕ

 

ОКОСМЯВАНЕ ПРИ ЖЕНИТЕ

Премахване на косми

      ОКОСМЯВАНЕ ПРИ ЖЕНИТЕ.  Има жени който са много окосмени, дори на места където не е характерно жена да бъде окосмена. Причините за този проблем са различни. Състоянието се характеризира като хирсутизъм, характерно с повишаване на мъжките полови хормони адрогени в женския организъм, това са предпоставките за излишното окосмяване.

Решение на проблема има, като се приема чай от мента. Турски иследователи са установили че при редовно приемане на чай от мента намалява този проблем при страдащите от излишно окосмяване.

От опити заключението на учените е че приемането на  2 чаши чай от мента е достатъчно да се нормализира този хормон и по този начин да се стигне до край на появата на излищно окосмяване.

До сега се използваха урани таблетки за блокиране на мъжкия хормон в жвнския организъм. Учените смятат че чаят от мента е по добра естествена алтернатива за този проблем. За проблема предлагаме отвара която е доказана със своята ефективност при премахване на излишни косми и лесено се приготвя.

Билкова отвара,   джоджена повишава синтеза на хормона естрадиол, и намалява нивата на свободния тестостерон, който е виновника за окосмяването при жените.

Приготвяне на чай от джоджен: 5 грама от билката се заливат с 250 мл. Вряла вода. Оставя се да се запари след което се изпива. Процедурата се повтаря по два пъти на ден и то в конкретни дни-през 5-те дни на фоликулярната фаза и през 2-та дни овулация.

Терапията е ефтина и няма странични ефекти но с доказан ефект срещу окосмяването.

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

микрослушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com