Петък, 19 Януари 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРХОТ

ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРХОТ

Kак най-лесно се елиминира пърхотът в домашни условия!

     Премахването на пархота изисква постоянство и упоритост – и изисква постоянство и упоритост.

Желателно е, съветват специалисти, за елиминиране на пърхота косата да се мие редовно, като се използват шампоани с 3 основни съставки: кетоконазол, цинк пиритион и селенов сулфид.

Важно е с терапевтичния шампоан да се третира не само косата, но и всички участъци от тялото, които са засегнати от пърхотаушите, лице, гърди.

Да се справите по-лесно с проблема, предлагаме ви 3 изпитани домашни съвета, с чиято помощ неприятното изживяване скоро ще остане в миналото:

-                    за да се премахне пърхота, трябва задължително първо да се елиминира кожното възпаление. За целта, засегнатите участъци трябва да се третират локално с коризонови кремове или лосиони, като периодът на нанасяне е от 2 до 4 седмици, а честотата – до 3 пъти на ден;

-                    пърхотът по лицето и ушите също трябва да се премахне, за да има цялостен ефект от терапията. За целта е необходимо използването на лечебен шампоан. Важно е да се знае, че не бива да се използват мазни продукти с лечебно предназначение, защото така проблемът само ще се влоши. Освен това, добре е да се избягва носенето на шапки и друго аксесоари за глава, които могат да влошат проблема;

        -         пречистете кожата на скалпа и лицето с натурално лечение. Става дума за                 белия оцет, който се отличава с натурални измиващи качества. Въпреки че не при всички хора оцетът води до цялостно премахване на пърхота, терапията от 1 част оцет към 3 части вода е идеалното средство за пречистване на кожата.

 

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com